Verisol

Zonder twijfel de betrouwbaarste

(Re)branding
Digital design
Fotografie
Marketing
Performance marketing
Print media
Social media

Verisol werkt elke dag aan een groene toekomst met innovatieve technologieën en duurzame energiebesparende oplossingen. Hun hoogstaande zonnepanelen, warmtepompen, batterijen en elektrische laadpalen reduceren niet alleen uw energiefactuur gevoelig. Ze garanderen bovendien een aangenaam en gezond woon- en werkklimaat.

Missie

Verisol zet zich in voor een groenere toekomst door het aanbieden van innovatieve en duurzame energiebesparende oplossingen. Ze streven naar het verbeteren van de leef- en werkomgeving van hun klanten hun energieoplossingen.

Visie

Verisol wil een vooraanstaande rol spelen in de verduurzaming van energiegebruik. Door continue innovatie en klantgerichte oplossingen willen ze de standaard zetten voor energie-efficiëntie en bijdragen aan een gezond en comfortabel woon- en werkklimaat.

Van een voortdurend veranderende website en een strak wagenpark tot promoties, whitepapers en zo veel meer. Niets blijft onaangeroerd. We beheren hun social media kanalen en zorgen constant voor nieuwe leads via performance marketing en slimme prospectiecampagnes per mail. Bij MENTALL zorgen we ervoor dat Verisol op alle fronten blijft schitteren.

Laten we er gewoon in vliegen. Make the
first move!

Contacteer ons