KwadrO

Vakmanschap, dicht bij jou.

Branding
Digital design
Fotografie
Print media
Social media

KwadrO is met 20 vestigingen in Vlaanderen één van de marktleiders in de ramen- en deurenmarkt. KwadrO biedt maatwerk in 3 materialen: pvc, aluminium en hout. KwadrO is een sterk merk, met focus op een doorgedreven kwaliteitsbewaking en in constante ontwikkeling.

Missie

KwadrO streeft naar het leveren van kwalitatieve ramen en deuren die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten. Ze zetten zich in voor klanttevredenheid door vakmanschap en persoonlijke service, met oog voor duurzaamheid en esthetiek.

Visie

Ze willen een toonaangevende rol spelen in de sector door innovatie en klantgerichtheid. Ze streven naar de hoogste klantentevredenheid, de beste werkomgeving voor hun medewerkers, en een duurzame toekomst door voortdurende verbeteringen en ecologische initiatieven.

Voor dé expert in ramen en deuren hebben we de afgelopen drie jaar flink wat projecten gerealiseerd. We begonnen met een campagne die zowel print, radio als voertuigen bestreek. Sindsdien hebben we brochures, advertenties, PowerPoints en vele folders ontworpen. Bij MENTALL zorgen we ervoor dat KwadrO altijd een glasheldere en consistente boodschap uitstraalt, van brochure tot radiocampagne en alles daartussenin.

Laten we er gewoon in vliegen. Make the
first move!

Contacteer ons