CTESO

Challenging technology together

Branding
Digital design
Fotografie
Print media
Social media

CTESO ontwikkelt efficiënte, unieke en duurzame allround oplossingen op maat in engineering, automatisering en machinebouw. Dat ding met techniek: het zit in het CTESO-DNA gebakken.

Missie

CTESO biedt op maat gemaakte oplossingen in engineering, automatisering en machinebouw, gericht op efficiëntie en duurzaamheid. Hun doel is om klantgerichte projecten met de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid te leveren.

Visie

CTESO streeft ernaar een toonaangevend bedrijf te zijn door voortdurend te innoveren en te investeren in de nieuwste technologieën. Ze willen complexe technische uitdagingen omzetten in eenvoudige, effectieve oplossingen, terwijl ze waarde toevoegen aan elk project en hun klanten helpen hun productieprocessen te optimaliseren.

Een high-end logo dat de technologische flair van dit succesvolle bedrijf perfect vangt? Check! De branding van CTESO knalt overal: online op hun website, social media en in nieuwsbrieven, en offline op drukwerk, textiel en kantoorbelettering. Bij MENTALL zorgen we ervoor dat ze altijd en overal gezien worden. Van A tot Z bieden we ondersteuning, waardoor dit bedrijf zich onderscheidt en straalt.

Laten we er gewoon in vliegen. Make the
first move!

Contacteer ons