B4Plastics

Redesigning tomorrow’s plastics. Today.

Branding
Digital design
Print media
Social media

B4Plastics is een polymeerarchitectuurbedrijf dat de introductie van nieuwe biomaterialen katalyseert, en deze van niche- tot bulktoepassingen doet groeien. Net zoals een architect jouw droomhuis creëert, creëren B4Plastics uw droomkunststof. Men ontwerpt en schaalt de materialen om elke specifieke toepassing de beste balans te geven tussen functie, ecologie en kosten.

Missie

B4Plastics is toegewijd aan het ontwikkelen en opschalen van innovatieve biomaterialen die duurzaamheid en functionaliteit in balans brengen. Ze streven ernaar om met onze polymeerarchitectuur de ecologische voetafdruk te minimaliseren en tegelijkertijd kostenefficiënte oplossingen te bieden voor diverse toepassingen.

Visie

B4Plastics wil wereldwijd een leidende rol spelen in de transitie naar milieuvriendelijke materialen. Door voortdurende innovatie en samenwerking willen ze de standaard zetten voor biopolymeren, waardoor duurzame alternatieven toegankelijk worden voor zowel niche- als grootschalige toepassingen.

Voor B4Plastics, de pioniers in polymeerarchitectuur, hebben we na hun branding diverse communicatievormen aangepakt. We ontwierpen offline materialen zoals flyers en versterkten hun online aanwezigheid met nieuwsbrieven en social media content. We blijven B4Plastics ondersteunen in hun communicatiebehoeften, zodat hun innovatieve materialen steeds vooraan staan. Net zoals B4Plastics jouw droomkunststof creëert, zorgen wij ervoor dat hun visie en impact duidelijk zichtbaar zijn. Bij MENTALL brengen we hun pioniersgeest tot leven.

Laten we er gewoon in vliegen. Make the
first move!

Contacteer ons