Alternatief

Omdat werken ook anders kan

Branding
Digital design
Print media
Social media

Bij Alternatief gelooft men erin dat iedereen een plek verdient op de arbeidsmarkt! Duurzame én inclusieve tewerkstelling, en dat is dan ook waar we op inzetten.

Missie

Alternatief zet zich in om duurzame en inclusieve tewerkstelling te bevorderen. Ze versterken de kansen van werkzoekenden en ondersteunen werknemers bij hun loopbaanontwikkeling. Hun doel is om iedereen een plek op de arbeidsmarkt te geven.

Visie

Alternatief streeft ernaar een maatschappij te creëren waarin iedereen de kans krijgt om zijn of haar talenten optimaal te benutten. Door innovatieve en op maat gemaakte oplossingen willen ze bijdragen aan een inclusieve en duurzame arbeidsmarkt voor zowel werkzoekenden als werkgevers.

We gaven de website en het logo van Alternatief een frisse look zonder té grote veranderingen. Daarnaast verzorgden we diverse drukwerken zoals flyers, brochures en visitekaartjes, en maakten we PowerPoint-presentaties. Ook verschillende digitale marketingtools vielen onder onze aanpak. Bij MENTALL zorgen we ervoor dat elke communicatie-uiting van Alternatief professioneel en opvallend is.

Laten we er gewoon in vliegen. Make the
first move!

Contacteer ons