fbpx

Ibiza Bouff

Eindelijk een stuk
authentiek Ibiza
in Hasselt

Op artisanale wijze geïmporteerd

Op artisanale wijze geïmporteerd door twee vurige mensen die Ibiza ademen, stralen… én vertalen in een onvervalste ‘Eivissa-mood’ met een oprechte cuisine, op basis van streekproducten.

‘Cortador de Jamon’ of ‘Grill Sergeant’ Daniel Munoz prept, met ingrediënten, gegroeid, gerijpt en geoogst onder de Ibiziaanse en Spaanse zon, de beste food & tapas.

Costillas de Cerdo Iberico, Tagliata van Rubbia Gallega met Chimmichurri, Ibizian Tuna Tartare, Pittige Gamba’s ‘Danielito Style’… en nog veel meer ‘Food Art’, op smaak gebracht met hierbas and sal de Ibiza, geserveerd mét voelbare mediterraanse bries.

DE UITDAGING

Ibiza Bouff zocht de geschikte partner voor de vormgeving van hun nieuwe website, menukaarten & ter ondersteuning van hun social media.  Een huisstijl had men reeds. Van een tone of voice, fotografie, video, copywriting en digitale vormgeving was nog geen sprake. Daar kwam MENTALL goed van pas… 

ONZE OPLOSSING

Een website & tone of voice die anders is dan anders… Stoere copywriting en véél video’s & foto’s die bijdragen aan de warme sfeer die het restaurant én de uitbaters uitstralen.

Daarnaast waken we ook over het Facebook account van Ibiza Bouff.

MAKE THE FIRST MOVE​

Zin om samen te werken? Bel ons of stuur een bericht via onderstaand contactformulier.


Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door MENTALL.