fbpx

Elk nadeel heeft zijn voordeel

Omdenken en ombuigen

Deze tijd vraagt om ‘omdenken’ en om op creatieve wijze problemen om te buigen tot kansen.

Zo wordt die stilstaande periode geen verloren tijd maar een tijd van herbronning en een voorbereiding op een nieuwe fase in je ondernemerschap. En waarom niet, betrek je klanten daarbij. Dat is een ideale manier om de relatie en band met hen warm te houden, juist nu je elkaar een tijd niet ziet.

Bereid je voor met een doordachte marketingstrategie én juiste communicatie-aanpak.  Want, inderdaad: niet alles zal nu evengoed in de smaak vallen.  Maar hou klanten warm… en dichtbij, maar van op een veilige afstand. 😉 En ook: op een positieve manier! Kortom: het vraagt enige tact en een juiste communicatie-aanpak. Iets waarin wij, met de nodige kennis, kunnen ondersteunen.

Concreet enkele voorbeelden? 

  • Denk (zélf of samen met ons) eens ‘outside the box’ – zoek naar creatieve manieren om jouw bedrijf, product of organisatie top of mind te houden (bij de klant)
  • Blijf ook via de digitale snelweg zichtbaar. Digitaal is nu nóg belangrijker dan voordien!
  • Neem de tijd om naar jouw klanten te luisteren en kom, door interactie, te weten wat ze écht nodig hebben. Social media is hiervoor de perfecte tool.
  • Start met online activiteiten en blijf ‘zichtbaar’ via livestreamings, workshops, explainer video’s, …

Onze Mentall support

Wij vertalen jouw boodschap – naar tekst of beeld – creatief en doordacht. We sturen jouw “message” de wereld in, doelgericht, naar jouw klanten – via jouw site, social media, per direct mailing of per -oldskool post. You name it. Wij volgen alles op, van A tot Z en tot in de puntjes. Consider it done.

Blijf top of mind bij je klanten!

Meer weten of eens vrijblijvend digitaal meeten? (gegarandeerd 1,5m afstand)  

We zijn bereikbaar via telefoon, Skype, Microsoft Teams, WhatsApp, mail en Social Media.