Products & solutions

Refritec is leverancier voor koude- en klimaattechniek in België en Luxemburg. Hun ambitie is een bijdrage te leveren aan het succes van hun klanten. Behalve hun producten, spelen dienstverlening en informatie- voorziening hierbij een cruciale rol.

TOEN.

MENTALL heeft de eer zich te mogen ontfermen over alle uitgaande communicatie van Refritec.
Zo verzorgen we al 2 jaar hun wekelijkse nieuwsbrieven, maandelijkse promoties, catalogi, Online catalogus, naamkaartjes,… enzovoort. Voor deze klant gaan we meer dan wekelijks in gesprek met hun leveranciers vanuit Europa en ver daarbuiten.

NU.

In 2017 creëren we voor Refritec onder andere een nieuwe website en zullen wij hun online-catalogus, die in 2016 opgeleverd werd in samenwerking met Guideline Belgium, verbeteren. Hiernaast zullen wij blijven adverteren in de vaste koeltechnisch vaktijdschriften en promoties opmaken & versturen via direct-mailing.

  • Grafisch ontwerp
  • Webdesign
  • Product-Design

Sterk beveiligde webshop - "ongoing case"

Never
stop
improving.

We werken meer dan regelmatig aan de usability van Refritec’s webshop om de “online-shop-beleving” te blijven verbeteren.

ADVERTEREN & PROMOTIES

De kracht van herhaling

Alle communicatie van Refritec wordt altijd in zowel Frans als Nederlands gebracht!

NÒG MEER WEB!

Online Catalogus

1 jaar geleden mocht MENTALL de Online Catalogus, een huzarenstuk wat tot stand kwam in samenwerking met Guideline Belgium, ontwerpen.

Wekelijkse nieuwsbrieven

Al 2 jaar ontfermen wij ons, in samenspraak met Refritec, over de wekelijkse nieuwsbrieven die aan meer dan 800 techniekers verstuurd worden.

Ook benieuwd naar wat MENTALL voor u kan betekenen?

Contacteer ons gewoon!