Quality products by professionals, for professionals

Gewapend met jarenlange ervaring in de HVACR-sector streeft Qpluss ernaar de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen te bieden. Duurzame, betrouwbare, kwalitatieve producten: gemaakt door professionals, voor professionals.

TOEN.

Een sterk merk, gecreëerd door professionals, voor professionals. Dit was en is nog steeds het vertrekpunt van het merk Qpluss – een ‘brand’ die wij mee mochten ontwikkelen van concept tot realisatie. MENTALL ontwikkelde de volledige huisstijl & website en nam eveneens de productverpakkingen voor zijn rekening. Gelijktijdig deponeerden we de merknaam Qpluss om zo eventuele andere partijen te beletten om op het Qpluss succes mee te varen.

NU.

Ondertussen lanceerde Qpluss 4 nieuwe producten. Om er voor te zorgen dat de producten ook een sexy look kregen werkte MENTALL voor de product-verpakkingen samen met leveranciers uit China, Japan, Engeland & Nederland. We ontfermden ons eveneens over de product-foto’s en daarmee gepaarde brochures, rollup-banners & ander promotiemateriaal.

  • Grafisch ontwerp
  • Webdesign
  • Product-Design

"Qpluss is ondertussen een begrip in de HVACR"

Een nieuwe 2-talige website van A tot Z.

KWALITATIEF HET BESTE OP DE MARKT

PRINT & ZOVEEL MEER...

031

Ook benieuwd naar wat MENTALL voor u kan betekenen?

Contacteer ons gewoon!