'Ongoing'-case

Abutriek is al meer dan 30 jaar een bedrijf met een passie voor industriële thermische installatie, algemene buisleidingen en industriële elektriciteit voor meer dan 1.000 klanten. Een dynamisch bedrijf in volle expansie, actief in diverse hoogtechnologische sectoren met een enthousiast team collega's.

In 2015 startte Abutriek met de verkoop van buissteunen en toebehoren. Abutriek contacteerde ons voor het creëren van de nieuwe huisstijl van deze producten in analogie met de reeds bestaande huisstijl.

Naast ondertussen 2 catalogi, corporate folders, naamkaartjes enzovoort mochten wij Abutrieks website onder handen nemen. Ondertussen ontwerpen we een vernieuwde versie.


Grafisch ontwerp
Webdesign

Mobile responsive webdesign - Abutriek
Mobile responsive webdesign - Abutriek
Mobile responsive webdesign - Abutriek
Mobile responsive webdesign - Abutriek

Laten we samenwerken

We ontzorgen u graag

Samen een partnership aangaan of gewoon zin in koffie (lees: wijn)?
Contacteer ons of spring binnen!

Missie

Als communicatiebureau begeleidt en ontzorgt MENTALL bedrijven en organisaties op repetitieve basis in hun proactieve campagnes, online-en offlineconcepten & digitale focus. Dankzij een nauwe samenwerking met onze klanten en partners en een 24/7 commitment streven wij er naar een bijdrage te leveren aan uw succes. We ontzorgen u graag, vertrouw op ons.

Ontdek het